Rreth Nesh

"Federata është një organizatë ombrellë që përbëhet nga 6 shoqatat e Studentëve Shqiptar në Zvicër. Qëllimi është përforcimi i bashkëpuni midis shoqatave."

Federata përbëhet prej shumë antarëve.

Më shumë

Udhëtimi në Shqipërinë Jugore

Shpenzimet: Fluturimi Milano-Tiranë-Milano: € 210.- Qëndrimi në Shqipëri: € 280.- Data: 30.3.18 – 04.04.18 Dita e parë (30 mars) Arritja në aeroportin Nëna Terezë në Tiranë dhe transferimi në hotel. Kohë e lirë do ta kalojmë në Kryeqytetin e Shqipërisë duke shijuar natën e saj të gjallë dhe të bujshme. Akomodimi është i rezervuar në hotel mu në qendër të qytetit. Hotel Idea *** Dita e 2 (31 mars) Pas mëngjesit në hotel, ne largohemi n...